Honlap bővítmények

Honlap csomagjaink mellett egyenként is összerakható az amire éppen szüksége lesz, hogy honlapja pontosan olyan legyen, amilyennek szeretné. Válassza ki a megfelelő honlap kiegészítő elemet, és mi hozzáadjuk a honlaphoz.

Tegyük fel, például szeretne egy honlapot és kiválasztotta a Honlap Plusz csomagot, de nincs logója és szeretné ha mi megcsinálnánk. Ekkor meg tudja rendelni az Honlap Plusz csomagot, és hozzá ki tudja választani a “logó elkészítése” extrát, és így meg tudja azt hozzá rendelni.

Ezen a módon el tudja dönteni mit szeretne, és így pontosan azt fogja kapni.

 

Tekintse meg honlap modul kínálatunkat!

Tagság modul
Ezzel a honlap bővítménnyel lehetővé válik az, hogy csak tagok számára fenntartott tartalmakat tegyen közzé, amelyeket csak a partnerei vagy a fizetős tagságra feliratkozottak érhetnek el.
Ár: 25.000 Ft
Chat modul
Ezzel a honlap bővítménnyel lehetővé válik az, hogy a honlapon keresztül ügyfelei ingyenesen kapcsolatba léphessenek Önnel és munkatársaival.
Ár: 15.000 Ft
Rendezvény modul
Ezzel a honlap bővítménnyel lehetővé válik az, hogy kiemelje aktuális rendezvényeit, és feliratkozókat gyűjtsön.
Ár: 15.000 Ft


Adománygyűjtő modul
Ezzel a honlap bővítménnyel lehetővé válik az, hogy adományokat gyűjtsön pl. különböző tagsági szintekre, vagy valamilyen speciális célra.
Ár: 15.000 Ft
Ultimate Facebook modul
Ezzel a honlap bővítménnyel teljes összeköttetés érhető el a Facebook-al, beleértve a like-ok és üzenetek valamint blogbejegyzések megjelenését.
Ár: 15.000 Ft
Hírlevél Plusz modul
Ezzel a honlap bővítménnyel lehetővé válik az, hogy egy meghatározott arculat megjelenítésével küldjön hírleveleket.
Ár: 15.000 Ft