1. Fontos lenne-e, hogy a honlap friss információkkal legyen feltöltve?

 a) Nem annyira lényeges, mert csak általános információk vannak. b) Fontos lenne, de most más dolgokkal vagyok elfoglalva. c) Szerintem is fontos, épp gondoltam erre. d) Minden információ friss.

2. Fontos lenne-e, hogy a honlap korszerűsítve legyen, pl. az alábbiak közül valamelyikkel?

 
– mobilra optimalizálás
– Facebook és más közösségi média összeköttetés
– hírlevél feliratkozás és hírlevél küldő rendszer
 a) Az eddigiek eléggé informatívak, most nem szeretnék fejleszteni. b) Fontos lehet majd a későbbiekben esetleg. c) Én is úgy gondolom, ezeket ideje lenne fejleszteni. d) Ezek már megtörténtek, és rendszeresen követem a legújabb trendeket.

3. Fontos lenne-e, hogy a honlap biztonsága érdekében a honlap motorja rendszeresen legyen frissítve?

 a) Nem lényeges, a biztonság túl van ragozva. b) Fontos lenne, de nem is tudtam, hogy az ezzel kapcsolatos frissítés, vírustalanítás nem automatikus. c) Mostanában én is hallottam biztonsági problémákról, és szeretnék ez ügyben valamit tenni.

4. Fontos lenne-e, hogy a honlap marketing szempontból (pl. keresőre optimalizálás) rendszeresen kezelve legyen?

 a) Nem annyira érdekes, a honlap csak azért van, hogy a hagyományos módon szerzett ügyfeleim láthassanak a neten is. b) Igen, de nem tudom, milyen lehetőségek vannak, mert nagyon sokan kerestek már. c) Tervezem, hogy valamit kellene csinálni ez ügyben. d) Már megoldjuk folyamatosan valakivel.

5. Tervezés alatt van-e hogy a honlapon legyen Google hirdetés, Google analitika elemzés, Google Térképen történő regisztrációja, Facebook, Linkedlin, Google+ oldal kialakítása, illetve kezelése?

 a) Nem tudom, mik ezek, de nem is nagyon érdekelnek, mert mással vagyok elfoglalva. b) Nem ismerem mind, de érdekel több információ. c) Hallottam ezekről, és egyet vagy többet szeretnék én is, kérlek tájékoztass! d) Pontosan tudom, mik ezek, és ami fontos volt, az már alkalmazásban van.


Név/webcím*: