Webáruház bővítmények

Honlap csomagjaink mellett egyenként is összerakható az amire éppen szüksége lesz, hogy honlapja pontosan olyan legyen, amilyennek szeretné. Válassza ki a megfelelő honlap kiegészítő elemet, és mi hozzáadjuk a honlaphoz.

Tegyük fel, például szeretne egy honlapot és kiválasztotta a Honlap Plusz csomagot, de nincs logója és szeretné ha mi megcsinálnánk. Ekkor meg tudja rendelni az Honlap Plusz csomagot, és hozzá ki tudja választani a “logó elkészítése” extrát, és így meg tudja azt hozzá rendelni.

Ezen a módon el tudja dönteni mit szeretne, és így pontosan azt fogja kapni.

 

Tekintse meg webáruház modul kínálatunkat!

Blogkezelő modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel blogot lehet kialakítani témakörök, bejegyzések és hozzászólások kezelésével.
Ár: 25.000 Ft
Érdeklődés a termékről modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel lehetővé válik hogy minden egyes terméknél további kérdéseket tegyen fel a felhasználó.
Ár: 9.000 Ft
Hírlevél feliratkozás modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel a felhasználó feliratkozhat a webáruház hírlevelére az előoldalon anélkül hogy vásárolna, így ösztönözni lehet a vásárlásra.
Ár: 9.000 Ft


Termék előképek modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel láthatóvá válik nagy méretben azonnal a termék képe akkor is, amikor a felhasználó csak keresgél a webáruházon és rááll az egérrel az adott termékre.
Ár: 9.000 Ft
Termékkép nagyító modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel a terméket úgy vizsgálhatjuk meg, mintha nagyítón keresztül néznénk. Meg lehet tekinteni a termék egyes részleteit.
Ár: 9.000 Ft
Termék diashow+ modul
Ezzel a webáruház bővítménnyel egy kiemelt terméket árral és leírással egyéni háttérrel diashow formájában mutatja be a webáruház. A kiemelt termékek így sokkal látványosabbak.
Ár: 9.000 Ft