Google Ads Kereső Hirdetések

Hirdetés kezelési díj: nettó 15.000 Ft./hó

Szöveges hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében az ingyenes találatok felett, amennyiben az Önnek legfontosabb kulcsszavaira indítanak keresést.

> Ajándék 120.000 Ft-os kupon*> 100% minőségi garancia
> Több 100+ elégedett ügyfél​> Ingyenes weboldal vizsgálat
> 15+ év Google hirdetési tapasztalat> Több 1000+ sikeres kampány

További részletek:

A Google találati listája 2 részből tevődik össze. Az egyik részen csak hirdetések jelenhetnek meg, a másik részen az ingyenes találatok. A fizetett hirdetések mindig az ingyenes találatok fölött helyezkednek el, így jóval nagyobb hatékonyosággal hoznak látogatót az oldalára, mint az ingyenes találatok. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Google hirdetési rendszerének.

A Google hirdetési rendszerének a neve Google Ads. Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően Google Premier Partneri státuszunknak és 12 éves gyakorlatunknak.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhet magának: Hirdetésével olyan internetezőknek jelenhet meg hirdetése, akik épp az Ön termékeit vagy szolgáltatásait keresik. A weboldalán keresztül pedig kapcsolatba léphetnek Önnel!

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: Nem számít, hogy havi 30.000 Ft. vagy 100.000 Ft. hirdetési költség áll rendelkezésére. Kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet!

A megfelelő helyen és időben:  Vevői most is keresik az Ön termékét vagy szolgáltatását a Google rendszerében, napi több 1000 keresést végrehajtva. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a hirdetését választják?

A Google Ads hirdetési árak kétféle díjból tevődnek össze. Az egyik a hirdetési költség, melyet közvetlenül a Google Ads hirdetési rendszerének kell megfizetni, a másik a havi hirdetés kezelési díj, mely a mi díjunk.

Google Ads hirdetési költség:
A Google hirdetési rendszerében, minden egyes látogató után fizetni kell különböző mértékű kattintási árakat. Ezekből a kattintási árakból tevődik össze a havi hirdetési költségÖn határozza meg, hogy mennyit szeretne havonta elkölteni a hirdetési rendszerben, a mi feladatunk -többek között- ennek minőségi keretek között történő felhasználása.

Hirdetés kezelési díj:
Google Ads Kereső hirdetés kezelési díjunk havonta 15.000 Ft.+Áfa. Ezért cserébe vállaljuk, hogy Google Premier Partneri státuszunknak megfelelően minőségi hirdetési szövegeket készítünk. Körültekintően kiválasztjuk a hirdetett kulcsszavakat. Beállítjuk a kampánystratégiátlicitálási stratégiát, a sikerességhez szükséges méréseketHetente írásos jelentést küldünk az eredményekről.

Főbb csomagjaink

Kereső csomag

15.000 FtHavonta (nettó)
  • Google Kereső Hirdetések Kezelése

Komplex csomag

25.000 FtHavonta (nettó)
  • Kereső és Remarketing Hirdetések

Webshop csomag

35.000 FtHavonta (nettó)
  • Teljes WebShop Hirdetési Csomag

Miért válaszd a Pegaton Studiot?

Hirdetési fiók audit

Precíz elemzéssel megállapítjuk, mit kell kijavítani kampányaidban, hogy a fiókod fellőjön az egekbe.

Marketing stratégia

Segítünk megtervezni céged online marketing stratégiáját a speciális marketing térképünkkel.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Facebook hirdetések

Facebook specialistánk a világ legprofibb szakembereitől tanult és szerzett vizsgát.

Analitika elemzés

Tiszta képet szeretnél kapni online jelenlétedről? Tudd meg, mi működik, és mit kell javítani.

Most ingyenes weboldal hatékonysági vizsgálat!