Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Árajánlatkérés
honlapkészítés

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült  honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

weboldal készítés
weboldal készítés
Bízd ránk online jelenléted!

Minőségi honlapok

Honlapod az a fórum, ahol ismertté tudod tenni termékeid és szolgáltatásaid, illetve be tudod ezeket mutatni. A felhasználó meg tudja ismertetni, hogy milyen a céged, milyenek a munkatársak, és megfelelő kommunikációval bizalmat tudsz ébreszteni partnereidben. Üzletfeleid tájékozódni tudnak arról, hogy milyen termékeket gyártasz, vagy mit szolgáltatsz, milyen minőségi garanciával rendelkezel. Megtudják milyen akcióid vannak, és miért kedvező pont a Te céged választani, hol találnak meg és hogyan érnek el. A megfelelő honlap egyben jó marketing eszköz is.

Nem kérdés, hogy az általunk készített weblap azon túl, hogy megfelel a mindenkori esztétikai és technikai igényeknek mobilbarát, Google-, felhasználó-, és GDPR barát, és hogy a weboldal készítése során elsődlegesen marketing szempontokat veszünk figyelembe, így segítve az értékesítésed.

A munka során tanácsot is adunk azzal kapcsolatban, mit érdemes kiemelni és hogyan, vagy hogyan lenne hasznos bemutatni a termékeket a weboldalon.

Hatékony webáruházak

Minden webáruházat abból a szempontból készítünk, hogy mi az, ami leginkább segíti az értékesítést.

Segítünk a tervezésben, ötleteket adunk a termékek bemutatásával kapcsolatban. Az értékesítési folyamat megértése után segítünk abban, hogy logikusan fel legyenek építve a termékek kategóriái, valamint a termékek megfelelően be legyenek mutatva.

A vásárlási folyamatot teljes mértékben el tudjuk készíteni a termékek, kapcsolódó termékek, kuponok és kedvezmények, szállítás automatizálása, különböző kiszállítási pontok hozzáadása és fizetési módok kialakításával.

Segíteni tudnunk szintén a szükséges jogi dokumentumok elkészítésében és jogi tanácsadásban jártas személy ajánlásával, ami kompletté teszi a webáruházat.

A webshop mindig egy üzlet az interneten, így mi is így kezeljük. Segítünk Neked, hogy sikeres netes üzleted legyen.

webáruház készítés
Weboldal, amivel biztos célba érsz

Webfejlesztőink marketing szakemberek egyben.Így weboldalad nem csak szép, de eredményes is lesz.

Árajánlatkérés