Örülünk, hogy ránk találtál!

Mivel foglalkozunk?

Fő profilunk a honlap és webáruház készítés, online marketing, valamint a tárhely szolgáltatás és domain regisztráció.

Webfejlesztési területen 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, és több mint 300 weboldalt készítettünk, 50 webáruházat is beleértve.

Másik fő területünk az online marketing, 2016 óta a Google hivatalos partnerei vagyunk, ami garantálja a minőséget és a szakmai hozzáértést az online kampányok menedzselésében.

Árajánlatkérés
honlapkészítés

Küldetésünk

Célunk, hogy partnereink részére munkánkkal értéket teremtsünk.

Nagyon büszkék vagyunk partnereinkre. Hisszük, hogy saját területükön ők is nagyszerű munkát végeznek; kiváló terméket állítanak elő, vagy elsőrangú szolgáltatást nyújtanak. Mi az online marketing tevékenységünkkel, a jól működő és esztétikus honlapokkal, tárhelyekkel, érthető képzéssel járulunk hozzá munkájukhoz.

Akkor vagyunk boldogok, ha ügyfelünk sikereket ér el. Lelkesedéssel tölt el bennünket, ha látjuk, hogyan tudja megnövelni a vállalkozását és elérni marketing céljait. Ilyenkor érezzük, hogy nem volt hiábavaló a szorgalmas és kitartó munka, amit végeztünk.

Miért válaszd a Pegaton Studiot?

Komplett szolgáltatás

Onnan, hogy kitalálod, hogy milyen online üzleted, vagy tevékenységed lesz, segítünk tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel addig a pontig, amíg online célod el nem éred.

Szakértő csapat

Képzett webfejlesztőink profi weboldalt, webáruházat készítenek Neked. Google Partnerként pedig elsőrangú munkát végzünk kampányaid menedzselésében.

Több mint 10 év tapasztalat

2009 óta több száz weboldalt készítettünk, valamint több száz Google Ads (Google AdWords) és Facebook marketing kampányt menedzseltünk.

Gyors munkavégzés

Mivel szakértőkkel dolgozunk, gyorsan el tudjuk készíteni weboldalad. Ha Google vagy Facebook kampányt szeretnél indítani, akár néhány órán belül meg tudjuk csinálni.

Weboldal készítés

Minőségi weboldal készítés több mint 300 referenciával.

Webáruház készítés

Hatékony webáruház készítés, ami valóban értékesíteni fog.

Online marketing

Érj el akár 10x-es megtérülést marketing szolgáltatásainkkal.

Domain regisztráció

Ügyfélkapunkon percek alatt rendelhetsz domain nevet.

Tárhely szolgáltatás

cPanel-es tárhelyeink gyorsak és biztonságosak is egyben.

Online képzések

Videóink azonnal alkalmazható, gyakorlati, érthető tudás adnak.

Csapatunk