Lézerprecíz online hirdetések

Online marketing

Az online marketinggel komolyabban 2016 óta foglalkozunk. Hivatalos Google Partner cég vagyunk, és munkatársaink jó része Google minősítéssel rendelkezik, azaz a Google-nél tett vizsgát.

Elsősorban Google hirdetések valamint Facebook kampányok menedzselésével foglalkozunk.

Több mint száz kampányt menedzselünk, és jó pár cég azóta lett piacvezető, mióta velünk dolgozik.

Árajánlatkérés

Online marketing szolgáltatásaink

Hirdetési fiók audit

Precíz elemzéssel megállapítjuk, mit kell kijavítani kampányaidban, hogy a fiókod fellőjön az egekbe.

Marketing stratégia

Segítünk megtervezni céged online marketing stratégiáját a speciális marketing térképünkkel.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Google hirdetések

Ha szeretnéd, hogy Google Ads hirdetésed akár tízszeresen is megtérüljön, jó helyen jársz.

Facebook hirdetések

Facebook specialistánk a világ legprofibb szakembereitől tanult és szerzett vizsgát.

Analitika elemzés

Tiszta képet szeretnél kapni online jelenlétedről? Tudd meg, mi működik, és mit kell javítani.

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

...hogy biztos célba érj!

Online marketing szolgáltatások a célközönségedre szabva.

Keress minket

Online marketing elemzések

Az online marketing elemzéseket több diagnosztikai eszközt használva végezzük.

A Google Ads Kulcsszótervező, valamint a Google Trendek segítségével megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a terméked, szolgáltatásod leginkább jellemzik és a Google keresőjébe beírt szavakkal is összhangban vannak.

Elemezzük weblapod, hogy mennyire keresőbarát, hogy funkcionál és mennyire kész arra, hogy elérd vele azt a célt, amit szeretnél. Szükség esetén lehetőség van arra, hogy videó segítségével lássuk, pontosan mit csinál a látogató.

A Google Analytics segítségével követni tudjuk a keresési kifejezéseket, a felhasználók útvonalát, a kulcsszavakat és hogy honnan jön a forgalom, valamint hol veszik el.

A fentiek alapján már össze tudjuk rakni azt, hogy mik az online marketing tevékenységed erősségei, gyengeségei, valamint hogy mit érdemes csinálni, hogy feljavítsd az online marketinged és elérd a célod.

Árajánlatkérés

Google Ads kampány menedzsment

Közel 10 éve foglalkozunk Google Ads kampányok kezelésével és több éve a Google hivatalos partnerei vagyunk, ami garantálja a minőséget és a szakmai hozzáértést, hiszen a Google folyamatosan felülvizsgálja partnerei munkáját.

Munkánk során először is megértjük marketing céljaid, majd megtervezzük kampányaid, amik szükségesek, hogy elérd a célod. Ennek része a kampányok felépítése, hogy milyen jellegűek legyenek. Szintén megvizsgáljuk a weboldalad, alkalmas-e a célod elérésére, vagy módosítani kell rajta. A módosításokat akár mi is el tudjuk végezni.

Ezután elkészítjük a hirdetéseket, beállítjuk a sikeres kampányhoz szükséges összes dolgot. Ezeket megmutatunk neked, majd ha minden rendben van beindítjuk a kampányokat.

A Google kampány menedzsment folyamatos munka. Része a keresési kifejezések folyamatos követése, a piac vizsgálata, különféle ajánlattétel, hirdetések készítése. Mivel a piac sosem statikus, ezért a munkát is folyamatosan végezni kell.

Árajánlatkérés

Facebook kampány menedzsment

A Facebook kampányok készítése és menedzselése teljesen más gondolkodást igényel, mint a Google Ads kampányoké. Éppen ezért erre teljesen külön szakértőnk van, aki a világ legprofibb Facebook szakembereitől tanult és tett vizsgát és jelentős eredményeket ért el a magyar piacon is.

A Facebook kampány menedzsment során számunkra a legfontosabb dolog a cél tisztázása, és ez alapján készíteni el a Facebook kampányokat.

Itt is megvizsgáljuk a weblapot is hogy mennyire van összhangban a Facebook kampánnyal és elvégezzük, vagy elvégeztetjük a szükséges módosításokat.

A Facebook nagyon jó abban, hogy a különböző közönségeket viselkedésük alapján elkülönítse. Elvégezzük a demográfiai célzást, a földrajzi beállításokat, valamint az ajánlattételt, nyelvet.

Itt többféle képet, videót és hirdetést érdemes hirdetni. Megegyezés alapján ezeket is elkészíthetjük és itt is előbb megmutatjuk Neked és ha rendben van, akkor indítjuk a hirdetési kampányt.

A Facebook kampány menedzsment egy folyamatosan végzett munka, a hirdetéseket folyamatosan meg kell újítani, a piac sem statikus.

Árajánlatkérés

Hirdetési fiók audit

Ha már hirdettél a Google Ads-en, akkor megnézzük, hogy mennyire vannak összhangban a kampányok hirdetési céljaiddal és hogy mit érdemes javítani. Erről készítünk egy összefoglalót, hogy meg tudd Te is érteni mi történt korábban.

Ezután kijavítjuk a talált hibákat és ezt a szakaszt akkor tekintjük befejezettnek, ha a fő statisztikák azt mutatják, hogy egyértelműen pozitív a változás.

Ha pedig már hirdettél a Facebookon, akkor meg tudjuk nézni, milyen stratégiát használtál, milyen képekkel, videókkal (kreatívokkal) dolgoztál, milyen hirdetéseid voltak.

Itt is készítünk egy elemzést, megmutatva Neked, hogy mi volt jól működtetve és mit érdemes javítani.

Ezután kijavítjuk a szükséges dolgokat, a jól működőket pedig kiemeljük, mert tapasztalatunk alapján, a sikeres kampányok megerősítése ugyanolyan fontos, mint a hibák kijavítása.

Árajánlatkérés

Hírlevél kiküldés

Hírlevelek kiküldésével csökkenthetjük a hirdetésekre fordított összeget, valamint megerősíthetjük azok hatékonyságát.
A legtöbb területen van értelme hírlevelek kiküldésének.

Mi kész erre specializálódott rendszerekkel dolgozunk, mint például MailChimp, vagy a magyarok közül pl. Webgalamb.

Többféle hírlevélküldő rendszer van ezen túl, azonban mindenképp érdemes legális és profi rendszert használni erre.

Olyan embereknek lehet ma hírleveleket küldeni, aki feliratkozott egy hírlevél feliratkozásnál például a honlapunkon és elfogadta az ezzel kapcsolatos GDPR (2018-as Adatvédelmi törvény szerint) szabályzatunk.

Ha van legalább pár száz fő a címlistánkon érdemes rendszeresen kiküldeni hírlevelet. Hírlevelek írását többnyire profi szövegíróval jó elkészíteni, aki ennek a szakértője. Szükség esetén tudunk ajánlani ilyet, de többnyire mi a hírlevél szerkesztését és képekkel történő illusztrációját, valamint a kiküldését és a kiküldés felügyeletét vállaljuk.

Árajánlatkérés

Online marketing személyre szólóan

Ha úgy érzed, hogy külön figyelemre és tanácsadásra van szükséged, mi rendelkezésedre állunk. Meghallgatjuk igényeid és megértjük problémáid. Megfelelő stratégiával segítünk a megoldás kidolgozásában.

Keress minket