Google Adwords szószedet

AdWords

A Google internetes reklámprogramja. Az AdWords használatával online hirdetéseket hozhat létre, amelyekkel abban a pillanatban érheti el az ügyfeleket, amikor éppen érdeklődést mutatnak az Ön által kínált termékek és szolgáltatások iránt.

  • A Google AdWords termékkel népszerűsítheti vállalkozását, elősegítheti termékeinek vagy szolgáltatásainak értékesítését, márkaismertséget alakíthat ki, valamint megnövelheti a webhelye forgalmát.
  • Az AdWords-fiókok kezelése az interneten történik, így bármikor létrehozhatja reklámkampányát, és megadhatja a hirdetésszöveget, a beállításokat, a költségkeretet stb.
  • Nincsen minimális költési kötelezettség, és Ön állíthatja be és szabályozhatja saját költségkeretét. Megadhatja, hogy hol jelenjenek meg AdWords hirdetései, beállíthat egy Önnek megfelelő költségkeretet, és könnyedén mérheti hirdetései hatékonyságát.

Kampány

A hirdetéscsoportok olyan készlete (hirdetések, kulcsszavak és ajánlatok), amelyek azonos költségkeretet, földrajzi célzást és más beállításokat használnak. AdWords-fiókja egy vagy több futó kampányt tartalmazhat.

  • Az egyes kampányok egy vagy több hirdetéscsoportból, egy költségkeretből, nyelvi és földrajzi beállításokból, a Google Hálózaton való elosztás beállításaiból és egyéb beállításokból állnak.
  • A kampányok gyakran a termékkategóriák vagy a kínált szolgáltatások szerint épülnek fel. Emellett különálló hirdetési kampányokat rendelhet a hirdetések különböző helyen vagy különböző költségkerettel történő megjelenítéséhez.