Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Árajánlatkérés
honlapkészítés

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült  honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

weboldal készítés
weboldal készítés
Bízd ránk online jelenléted!

Minőségi honlapok

Honlapod az a fórum, ahol ismertté tudod tenni termékeid és szolgáltatásaid, illetve be tudod ezeket mutatni. A felhasználó meg tudja ismertetni, hogy milyen a céged, milyenek a munkatársak, és megfelelő kommunikációval bizalmat tudsz ébreszteni partnereidben. Üzletfeleid tájékozódni tudnak arról, hogy milyen termékeket gyártasz, vagy mit szolgáltatsz, milyen minőségi garanciával rendelkezel. Megtudják milyen akcióid vannak, és miért kedvező pont a Te céged választani, hol találnak meg és hogyan érnek el. A megfelelő honlap egyben jó marketing eszköz is.

Nem kérdés, hogy az általunk készített weblap azon túl, hogy megfelel a mindenkori esztétikai és technikai igényeknek mobilbarát, Google-, felhasználó-, és GDPR barát, és hogy a weboldal készítése során elsődlegesen marketing szempontokat veszünk figyelembe, így segítve az értékesítésed.

A munka során tanácsot is adunk azzal kapcsolatban, mit érdemes kiemelni és hogyan, vagy hogyan lenne hasznos bemutatni a termékeket a weboldalon.

Hatékony webáruházak

Minden webáruházat abból a szempontból készítünk, hogy mi az, ami leginkább segíti az értékesítést.

Segítünk a tervezésben, ötleteket adunk a termékek bemutatásával kapcsolatban. Az értékesítési folyamat megértése után segítünk abban, hogy logikusan fel legyenek építve a termékek kategóriái, valamint a termékek megfelelően be legyenek mutatva.

A vásárlási folyamatot teljes mértékben el tudjuk készíteni a termékek, kapcsolódó termékek, kuponok és kedvezmények, szállítás automatizálása, különböző kiszállítási pontok hozzáadása és fizetési módok kialakításával.

Segíteni tudnunk szintén a szükséges jogi dokumentumok elkészítésében és jogi tanácsadásban jártas személy ajánlásával, ami kompletté teszi a webáruházat.

A webshop mindig egy üzlet az interneten, így mi is így kezeljük. Segítünk Neked, hogy sikeres netes üzleted legyen.

webáruház készítés
Weboldal, amivel biztos célba érsz

Webfejlesztőink marketing szakemberek egyben.Így weboldalad nem csak szép, de eredményes is lesz.

Árajánlatkérés

Honlapkészítés árak

A weboldal készítés árát a megrendelő által adott adatokból kalkuláljuk ki.

Itt figyelembe vesszük a honlap elkészítésének célját, valamint, hogy hogyan kapcsolódik a honlap az üzlete vagy cége működéséhez.

Tisztázzuk és megértjük az üzleti célt és marketing szempontból is tanácsot adunk, hogy milyen legyen a honlap, hogy leginkább demonstrálja az adott cég arculatát és segítse az értékesítést

 

Részletes információk (gomb)

 

A honlapkészítési ára több tényezőtől függ cégünknél és ezek az alábbiak:

Milyen nagyságrendű honlapot szeretne az illető és honnan indulunk?

 

-Lehet hogy eleve nincs még kész a logó a honlaphoz és szükség van ennek elkészítésére is. Ez esetben egy logó elkészítése attól is függ, hogy betűlogót készítünk-e, vagy rajzosat. Mind a kettő grafikai munka, de nyilvánvalóan a rajzos logó elkészítéséhez több grafikusi órára van szükség. A logó elkészítése minimálisan is 25.000 Ft-tól indul, de nyilván ez is felmehet egy jóval magasabb tartományba, attól függően hány órát kell a grafikusnak dolgoznia.


-Ha céges, profi honlapot szeretne, vagy mint magánvállalkozó beéri egy rövid bemutatkozással, néhány képpel, felsorolva a legfőbb termékeket, illetve szolgáltatásokat egy oldalon. Ez esetben, mivel 1 oldalt kell csak proffin kialakítani, azt akár 75.000 Ft-os áron is el tudjuk készíteni.

Ha több oldalas honlapról van szó (a legtöbb esetben erre van igény), akkor például egy 5-10 oldalas honlap 150.000 Ft körüli összegben van.

(Ezek olyan oldalak általában, mint Kezdőldal, Rólunk/cégismertető, Szolgáltatások, (ha fontosabbak, érdemes részletezni külön oldalakon), Referenciák, Galéria, Kapcsolat stb.)

 

Ezek a honlapok már mobilbarát (reszponzív) módon vannak eleve kialakítva három arculattal, hogy a honlap megfelelően mutasson asztali gépen, laptopon, táblagépen, vagy mobilon és tartalmaznak egy alapvető keresőre optimalizálást (SEO) is.

 

-Mint modern honlap, szeretne-e SSL tanúsítványt – azaz szeretné-e, hogy az legyen kiírva, a Google-ben hogy “biztonságos”. Ezt az újabb honlapoknál már eleve így készítjük el, de van olyan, hogy egy régebbi honlapot kell átalakítani. Itt az is tényező, hogy alapszintű SSL tanúsítványra van-e szükség a weboldalon, vagy magasabb szintűt szeretne, mint például egy bank oldalán. Ha alapszintű SSL elég, akkor az benne van a honlap elkészítésének az árában, azonban magasabb szintű SSL esetén fix IP címre van szükség és tárhely szintű alakításra, aminek éves díja van és minimálisan is 25-30.000 Ft évente.

 

-Lehetséges, hogy katalógus jellegű honlapra van szükség, mert sok terméket szeretnénk közzétenni (pl van egy gázszerelő, aki fel akarja tenni a gázkészülékeket és az alkatrészeket is). Ez esetben célszerű a honlapot egy webáruház motorra elkészíteni, ami jól kezeli a termékek megjelenítését, valamint az ajánlatkérést.

Ha katalógus-jellegű honlapot szeretne valaki, valamint kb 5-10 ismertető oldal kialakítását, akkor kb 200.000 Ft körüli összeg a honlap elkészítésének ára.

 

-A weboldalhoz kapcsolódhatnak egyéb szükséges szoftverek, mint például időpont egyeztető szoftver (pl orvosoknak hasznos lehet), kép feltöltési lehetőséggel ellátott ajánlatkérő, kalkulátor (pl bér kalkulátor), tagsági rész (ahol csak tagok láthatnak tartalmakat), speciális keresők.

Ezeknek a szoftver bonyolultságától függően eléggé eltérő lehet az ára és ezért nehéz lenne pontos árat mondani. Van olyan, ami már 20.000 Ft-os költségbe belefér, de lehet akár több százezer forint is.