Miért is fontos?

A jelenlegi kereskedelmi rendszer átalakul. Mivel az emberek egy jelentős hányadát nem veti fel a pénz, meggondolják mire mennyit fizetnek. A ciklus a következő:

1.Meglátunk az utcán, kirakatban vagy máshol egy terméket amire vágyunk.
2.Ellenőrizzük a neten, van-e máshol hasonló márkájú (vagy ugyanolyan) olcsóbb megoldás, illetve megnézzük milyen az emberek, –  barátaink és mások – véleménye. Mivel azonban többnyire okos telefonunkat használjuk, ami mindig kéznél van, többnyire ezt használjuk az ellenőrzéshez.
3.Ha megfelel a minőség és az ár, visszamegyünk arra a helyre megvenni ahol eredetileg láttuk. Ha a bolt nem volt rajta a neten, – vagy nem tudtuk rendesen megnézni a honlapját, mert nem optimalizált – akkor jó eséllyel a konkurenst gazdagítjuk.

Ausztriában és az Egyesült Királyságban valamint ezt követően Magyarországon erőteljes a trend az okos telefonon történő kereséseknek. Nem kérdés tehát, hogy erre felé kell menni.

A kérdés, hogy mi a különbség és hogyan lehet ezt megcsinálni. Mi készítettünk egy mobil szimulátort, ahol ellenőrizheti a  honlapját, hogyan jelenik meg, és ahol részletes információt tudhat meg erről.

https://pegaton.hu/pgtnstd17/mobiloptimalizalas/

Jó ellenőrzést kívánunk!

Üdvözlettel:

Barsi Zsóka