A honlapkészítési ára több tényezőtől függ cégünknél és ezek az alábbiak:

Lehet hogy eleve nincs még kész a logó a honlaphoz és szükség van ennek elkészítésére is. Ez esetben egy logó elkészítése attól is függ, hogy betűlogót készítünk-e, vagy rajzosat. Mind a kettő grafikai munka, de nyilvánvalóan a rajzos logó elkészítéséhez több grafikusi órára van szükség.

A logó elkészítése minimálisan is 25.000 Ft-tól indul, de nyilván ez is felmehet egy jóval magasabb tartományba, attól függően hány órát kell a grafikusnak dolgoznia.

Lehet, hogy céges, profi honlapot szeretnél, vagy mint magánvállalkozó szeretnél honlapot. Ha elég számodra egy rövid bemutatkozás, néhány kép, felsorolva a legfőbb termékeket, szolgáltatásokat, referenciákat egy hosszított oldalon, akkor kisebb honlapról beszélünk. Ilyenkor a honlap ára 75.000 Ft körül mozog.

Ha több oldalas honlapról van szó (a legtöbb esetben erre van igény), akkor egy 5-10 oldalas honlap 150.000 Ft körüli összegben van.

(Ezek olyan oldalak általában, mint Kezdőldal, Rólunk/cégismertető, Szolgáltatások, (ha fontosabbak, érdemes részletezni külön oldalakon), Referenciák, Galéria, Kapcsolat stb.)

Ezek a honlapok mobilbarát (reszponzív) módon vannak eleve kialakítva három arculattal, hogy a honlap megfelelően mutasson asztali gépen, laptopon, táblagépen, vagy mobilon és tartalmaz egy alapvető keresőre optimalizálást (SEO) is.

Mint modern honlap érdemes SSL tanúsítványt a honlapra tenni, hogy az legyen kiírva, a Google-ben hogy “biztonságos”. Ezt az utóbbi pár évben a honlapoknál már eleve így készítjük el, de van olyan, hogy egy régebbi honlapot kell átalakítani. Itt az is tényező, hogy alapszintű SSL tanúsítványra van-e szükség a weboldalon, vagy magasabb szintűt szeretnél, mint például egy bank oldalán. Ha alapszintű SSL elég, akkor az benne van a honlap elkészítésének az árában, azonban magasabb szintű SSL esetén fix IP címre van szükség és tárhely szintű alakításra, aminek éves díja van és minimálisan is 25-30.000 Ft évente.

Lehetséges, hogy katalógus jellegű honlapra van szükség, mert sok terméket szeretnél közzétenni (pl egy gázszerelő, aki fel akarja tenni a gázkészülékeket és az alkatrészeket is). Ez esetben célszerű a honlapot egy webáruház motorra elkészíteni, ami jól kezeli a termékek megjelenítését, valamint az ajánlatkérést.

Ha katalógus-jellegű honlapot szeretne valaki, valamint kb 5-10 ismertető oldal kialakítását, akkor kb 200.000 Ft körüli összeg a honlap elkészítésének ára.

Ezek az összegek, amiket említettem netto összegek.

A weboldalhoz kapcsolódhatnak egyéb szükséges szoftverek, mint például időpont egyeztető szoftver (orvosoknak, kozmetikusoknak, vagy másoknak hasznos lehet), kép feltöltési lehetőséggel ellátott ajánlatkérő, kalkulátor (mint például bér kalkulátor), tagsági rész (ahol csak tagok láthatnak tartalmakat), speciális keresők.

Ezek ára egyedileg kalkulált, így nehéz lenne pontos árat mondani. Van olyan, ami már 20.000 Ft-os költségbe belefér, de lehet akár több százezer forint is.

Weboldal készítés

Minőségi weboldal készítés több mint 300 referenciával.

Webáruház készítés

Hatékony webáruház készítés, ami valóban értékesíteni fog.

Online marketing

Érj el akár 10x-es megtérülést marketing szolgáltatásainkkal.

Domain regisztráció

Ügyfélkapunkon percek alatt rendelhetsz domain nevet.

Tárhely szolgáltatás

cPanel-es tárhelyeink gyorsak és biztonságosak is egyben.

Online képzések

Videóink azonnal alkalmazható, gyakorlati, érthető tudás adnak.

Miért válaszd a Pegaton Studiot?

Komplett szolgáltatás

Onnan, hogy kitalálod, hogy milyen online üzleted, vagy tevékenységed lesz, segítünk tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel addig a pontig, amíg online célod el nem éred.

Szakértő csapat

Képzett webfejlesztőink profi weboldalt, webáruházat készítenek Neked. Google Partnerként pedig elsőrangú munkát végzünk kampányaid menedzselésében.

Több mint 10 év tapasztalat

2009 óta több száz weboldalt készítettünk, valamint több száz Google Ads (Google AdWords) és Facebook marketing kampányt menedzseltünk.

Gyors munkavégzés

Mivel szakértőkkel dolgozunk, gyorsan el tudjuk készíteni weboldalad. Ha Google vagy Facebook kampányt szeretnél indítani, akár néhány órán belül meg tudjuk csinálni.