Add meg itt a címsor szövegét

Talán nem meglepő számodra, hogy elég zavaros időket élünk.

A COVID, majd a háború és az ehhez kapcsolódó kemény gazdasági intézkedések mindenkire hatással vannak. Sajnos ez alól az internet sem kivétel, a világban zajló események az online világra is hatással vannak: május 25-étől kezdődően egy intenzív támadási hullámot tapasztalunk különösen a WordPress alapú honlapok és webáruházak ellen. A hackerek korábban is próbálkoztak a honlapok és webáruházak feltörésével, ezért mindig is fontos volt naprakészen tartani ezeket rendszeres technikai frissítéssel. Most, hogy a támadások jelentősen megerősödtek, ez sokkal hangsúlyosabbá vált.

Miért törnek fel egyszerű üzleti honlapokat a hackerek?

Találkoztunk olyan nem frissített, feltört honlappal, ahol egyszerűen vírussal vagy kémprogrammal fertőzték meg a honlapot, ami aztán a látogatók gépére települt, és ott próbált bizalmas adatokat ellopni. Az is gyakori, hogy magába a honlapba tesznek közzé plusz tartalmakat, pl. online kaszinó vagy valamilyen vírusos oldal reklámozása, és a háttérben oda küldve forgalmat akár automatikus átirányításokkal. Az is gyakori, hogy a honlap nevében a cég e-mail címéről percenként több száz kéretlen üzenetet (spam) próbálnak küldeni. De olyannal is találkoztunk, hogy magához a webáruházhoz hozzáadtak egy űrlapot, ami a látogatók bankkártya adatait próbálta elkérni, és a hackernek továbbítani. Ezzel együtt jár, hogy amint a Google rendszere észleli, hogy feltörték a honlapunkat, veszélyes vagy adathalász webhelyként jelöli azt meg, és egy piros figyelmeztető képernyővel blokkolja annak felkeresését. Emellett elkezdi hátrasorolni a találati listán az érintett honlapot, vagy legrosszabb esetben teljesen eltávolítja az.

A technikailag naprakészen tartott honlapok védettek az ilyen támadásokkal szemben.

Éppen ezért elég erősen javasolt, hogy – ha eddig még nem kérted – kérd a honlapod teljes körű technikai frissítését, és a plusz védelmi bővítményekkel és védelmi intézkedésekkel való ellátását.

Piacvezető gyorsítási megoldás

Oldalbetöltés gyorsítás

A LiteSpeed Cache segít minimalizálni az oldalbetöltési időket, mivel a gyorsítótárban tárolja az oldalakat és erőforrásokat. Ezáltal a látogatók gyorsabban elérhetik a weboldal tartalmát.

Intelligens gyorsítótár vezérlés

Az LSCache automatikusan kezeli a gyorsítótárat, frissíti és érvényteleníti a tartalmat, amikor szükséges, hogy mindig a friss és naprakész tartalom jelenjen meg.

Adatbázis optimalizálás

Az LSCache képes optimalizálni és gyorsítani az adatbázis-lekéréseket, ami tovább növeli az oldalak teljesítményét.

Mobil nézet optimalizáció

Az LSCache lehetővé teszi a mobilos nézetek optimalizálását is, ami segíthet a mobil eszközökön történő gyorsabb betöltésben.

Teljes oldalas gyorsítótárazás

A LiteSpeed Cache teljes oldalakat képes gyorsítótárba helyezni, beleértve az HTML-t, a CSS-t, a JavaScript-et és a képeket is.

Egyesített CSS és JavaScript fájlok

Az LSCache egyesíti a CSS és JavaScript fájlokat, minimalizálva a HTTP-kéréseket és optimalizálva a letöltési sebességet.