K-elme Kft.

„Én nagyon örülök, hogy veletek dolgozhatok, dolgozhatunk együtt. Segítőkészek, kedvesek és precízek vagytok, nem utolsó sorban a hirdetések is szépen teljesítenek. A közreműködésetekkel (ugyan nem hivatalosan), de mi lettünk Magyarország piacvezető méteráru webshopja.
Hálás köszönet a szuper munkáért!”


Patent Kft.

„Évek óta együtt dolgozunk a Pegaton Studio Kft-vel, és csak a legjobbakat mondhatom róluk! Magas szintű szakmai tudásuk mellé egy proaktív, megoldás kereső szemlélet társul. Tevékenységünk kifejezetten egyedi, egy szűk piac számára, és az ő segítségükkel olyan magas szintű e-marketing és SEO optimalizálás valósult meg, hogy ma már ügyfeleink a világ minden részéről egyszerűen és könnyen megtalálnak bennünket. Én is mindig tanulok valami újat tőlük, és nagyon jó velük együtt dolgozni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az ügyes, dinamikus kis csapatot!”


HB Center

„Több éve kezdtünk együtt dolgozni a Pegatonnal. Ők csinálták a honlapom is, valamint a marketingem – ezen belül különösképp a Google Ads marketingem. Akkor kezdtünk együtt dolgozni, mikor indultam mint HI-FU specialitsta. Teljesen elégedett vagyok velük, hiszen folyamatosan fejlődik a tevékenységem. Mostanra nemcsak egyre több kezelést tudok vállalni, egyre jobban megy az üzlet.”