Kezdőoldal

Minőségi weboldal készítés több mint 300 referenciával.

Webáruház készítés

Hatékony webáruház készítés, ami valóban értékesíteni fog.

Online marketing

Érj el akár 10x-es megtérülést marketing szolgáltatásainkkal.

Domain regisztráció

Ügyfélkapunkon percek alatt rendelhetsz domain nevet.

Tárhely szolgáltatás

cPanel-es tárhelyeink gyorsak és biztonságosak is egyben.

Online képzések

Videóink azonnal alkalmazható, gyakorlati, érthető tudás adnak.

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

260

elkészített honlap

43

elkészített webáruház

450+

elégedett ügyfél

Komplett szolgáltatás egy helyen!

Online marketing

Online marketinggel komolyabban 2016 óta foglalkozunk. Hivatalos Google Partner cég vagyunk, és munkatársaink jó része Google minősítéssel rendelkezik, azaz a Google-nél tett vizsgát.

Elsősorban Google hirdetések valamint Facebook kampányok menedzselésével foglalkozunk. Több mint száz kampányt menedzselünk, és jó pár cég azóta lett piacvezető, mióta velünk dolgozik.

Bővebben

Domain regisztráció

Profi domain foglaló rendszerünkben ellenőrizheted, hogy szabad-e a kiválasztott domain. Nemcsak magyar .hu végződésű domain foglalásában, de nemzetközi - pl. .eu, .info, .com vagy más teljesen speciális (pl. .shop végződésű) vagy egy konkrét ország, mint például a környező országok egyikében történő foglalásban is.

Domain foglalást automatikusan is meg tudsz rendelni és Ügyfélkapun keresztül, valamint meg tudod nézni a domainek lejáratát is és kezelni tudod ezeket.

Bővebben

Tárhely szolgáltatás

cPanel szervereink 100% SSD alapúak, villámgyorsak és biztonságosak is egyben. Szervereinken napi biztonsági mentéseket készülnek, a mentések akár 3 hónapra visszamenőleg is elérhetők.

A technikai színvonal fenntartását rendszeres frissítésekkel érjük el. Tárhelycsomagjainkra ingyenes próbalehetőséget biztosítunk, hogy személyesen meggyőződhess a szolgáltatás minőségéről.

Bővebben

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Bővebben

Online képzések

Online tréningjeink a mai legmodernebb online képző rendszerre vannak felépítve. Az online tréningek bárki számára érthető videókból és a témához kapcsolódó tesztekből és gyakorlatokból állnak.

Az a célunk, hogy az adott tananyagot teljesen elsajátítsd a legalapvetőbb dolgoktól a profi szintig. Nem teszünk irreális ígéreteket, a tudás elsajátítása a te szorgalmadon is múlik. A tananyag az adott témakörben egymásra épül, és tanulmányozásával azt fogod elérni, hogy egyre többet tudsz, míg profivá nem válsz.

Bővebben

Sign up to receive free updates!

Try our new application trial today and you get 14 days for free!

[contact-form-7 id=”55019″]


Online marketing

Lézerprecíz online hirdetések

Online marketing

Az online marketinggel komolyabban 2016 óta foglalkozunk. Hivatalos Google Partner cég vagyunk, és munkatársaink jó része Google minősítéssel rendelkezik, azaz a Google-nél tett vizsgát.

Elsősorban Google hirdetések valamint Facebook kampányok menedzselésével foglalkozunk.

Több mint száz kampányt menedzselünk, és jó pár cég azóta lett piacvezető, mióta velünk dolgozik.

Árajánlatkérés

Online marketing szolgáltatásaink

Hirdetési fiók audit

Precíz elemzéssel megállapítjuk, mit kell kijavítani kampányaidban, hogy a fiókod fellőjön az egekbe.

Marketing stratégia

Segítünk megtervezni céged online marketing stratégiáját a speciális marketing térképünkkel.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Google hirdetések

Ha szeretnéd, hogy Google Ads hirdetésed akár tízszeresen is megtérüljön, jó helyen jársz.

Facebook hirdetések

Facebook specialistánk a világ legprofibb szakembereitől tanult és szerzett vizsgát.

Analitika elemzés

Tiszta képet szeretnél kapni online jelenlétedről? Tudd meg, mi működik, és mit kell javítani.

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

...hogy biztos célba érj!

Online marketing szolgáltatások a célközönségedre szabva.

Keress minket

Online marketing elemzések

Az online marketing elemzéseket több diagnosztikai eszközt használva végezzük.

A Google Ads Kulcsszótervező, valamint a Google Trendek segítségével megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a terméked, szolgáltatásod leginkább jellemzik és a Google keresőjébe beírt szavakkal is összhangban vannak.

Elemezzük weblapod, hogy mennyire keresőbarát, hogy funkcionál és mennyire kész arra, hogy elérd vele azt a célt, amit szeretnél. Szükség esetén lehetőség van arra, hogy videó segítségével lássuk, pontosan mit csinál a látogató.

A Google Analytics segítségével követni tudjuk a keresési kifejezéseket, a felhasználók útvonalát, a kulcsszavakat és hogy honnan jön a forgalom, valamint hol veszik el.

A fentiek alapján már össze tudjuk rakni azt, hogy mik az online marketing tevékenységed erősségei, gyengeségei, valamint hogy mit érdemes csinálni, hogy feljavítsd az online marketinged és elérd a célod.

Árajánlatkérés

Google Ads kampány menedzsment

Közel 10 éve foglalkozunk Google Ads kampányok kezelésével és több éve a Google hivatalos partnerei vagyunk, ami garantálja a minőséget és a szakmai hozzáértést, hiszen a Google folyamatosan felülvizsgálja partnerei munkáját.

Munkánk során először is megértjük marketing céljaid, majd megtervezzük kampányaid, amik szükségesek, hogy elérd a célod. Ennek része a kampányok felépítése, hogy milyen jellegűek legyenek. Szintén megvizsgáljuk a weboldalad, alkalmas-e a célod elérésére, vagy módosítani kell rajta. A módosításokat akár mi is el tudjuk végezni.

Ezután elkészítjük a hirdetéseket, beállítjuk a sikeres kampányhoz szükséges összes dolgot. Ezeket megmutatunk neked, majd ha minden rendben van beindítjuk a kampányokat.

A Google kampány menedzsment folyamatos munka. Része a keresési kifejezések folyamatos követése, a piac vizsgálata, különféle ajánlattétel, hirdetések készítése. Mivel a piac sosem statikus, ezért a munkát is folyamatosan végezni kell.

Árajánlatkérés

Facebook kampány menedzsment

A Facebook kampányok készítése és menedzselése teljesen más gondolkodást igényel, mint a Google Ads kampányoké. Éppen ezért erre teljesen külön szakértőnk van, aki a világ legprofibb Facebook szakembereitől tanult és tett vizsgát és jelentős eredményeket ért el a magyar piacon is.

A Facebook kampány menedzsment során számunkra a legfontosabb dolog a cél tisztázása, és ez alapján készíteni el a Facebook kampányokat.

Itt is megvizsgáljuk a weblapot is hogy mennyire van összhangban a Facebook kampánnyal és elvégezzük, vagy elvégeztetjük a szükséges módosításokat.

A Facebook nagyon jó abban, hogy a különböző közönségeket viselkedésük alapján elkülönítse. Elvégezzük a demográfiai célzást, a földrajzi beállításokat, valamint az ajánlattételt, nyelvet.

Itt többféle képet, videót és hirdetést érdemes hirdetni. Megegyezés alapján ezeket is elkészíthetjük és itt is előbb megmutatjuk Neked és ha rendben van, akkor indítjuk a hirdetési kampányt.

A Facebook kampány menedzsment egy folyamatosan végzett munka, a hirdetéseket folyamatosan meg kell újítani, a piac sem statikus.

Árajánlatkérés

Hirdetési fiók audit

Ha már hirdettél a Google Ads-en, akkor megnézzük, hogy mennyire vannak összhangban a kampányok hirdetési céljaiddal és hogy mit érdemes javítani. Erről készítünk egy összefoglalót, hogy meg tudd Te is érteni mi történt korábban.

Ezután kijavítjuk a talált hibákat és ezt a szakaszt akkor tekintjük befejezettnek, ha a fő statisztikák azt mutatják, hogy egyértelműen pozitív a változás.

Ha pedig már hirdettél a Facebookon, akkor meg tudjuk nézni, milyen stratégiát használtál, milyen képekkel, videókkal (kreatívokkal) dolgoztál, milyen hirdetéseid voltak.

Itt is készítünk egy elemzést, megmutatva Neked, hogy mi volt jól működtetve és mit érdemes javítani.

Ezután kijavítjuk a szükséges dolgokat, a jól működőket pedig kiemeljük, mert tapasztalatunk alapján, a sikeres kampányok megerősítése ugyanolyan fontos, mint a hibák kijavítása.

Árajánlatkérés

Hírlevél kiküldés

Hírlevelek kiküldésével csökkenthetjük a hirdetésekre fordított összeget, valamint megerősíthetjük azok hatékonyságát.
A legtöbb területen van értelme hírlevelek kiküldésének.

Mi kész erre specializálódott rendszerekkel dolgozunk, mint például MailChimp, vagy a magyarok közül pl. Webgalamb.

Többféle hírlevélküldő rendszer van ezen túl, azonban mindenképp érdemes legális és profi rendszert használni erre.

Olyan embereknek lehet ma hírleveleket küldeni, aki feliratkozott egy hírlevél feliratkozásnál például a honlapunkon és elfogadta az ezzel kapcsolatos GDPR (2018-as Adatvédelmi törvény szerint) szabályzatunk.

Ha van legalább pár száz fő a címlistánkon érdemes rendszeresen kiküldeni hírlevelet. Hírlevelek írását többnyire profi szövegíróval jó elkészíteni, aki ennek a szakértője. Szükség esetén tudunk ajánlani ilyet, de többnyire mi a hírlevél szerkesztését és képekkel történő illusztrációját, valamint a kiküldését és a kiküldés felügyeletét vállaljuk.

Árajánlatkérés

Online marketing személyre szólóan

Ha úgy érzed, hogy külön figyelemre és tanácsadásra van szükséged, mi rendelkezésedre állunk. Meghallgatjuk igényeid és megértjük problémáid. Megfelelő stratégiával segítünk a megoldás kidolgozásában.

Keress minket

Honlapkészítés

Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Árajánlatkérés

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült  honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

Bízd ránk online jelenléted!

Minőségi honlapok

Honlapod az a fórum, ahol ismertté tudod tenni termékeid és szolgáltatásaid, illetve be tudod ezeket mutatni. A felhasználó meg tudja ismertetni, hogy milyen a céged, milyenek a munkatársak, és megfelelő kommunikációval bizalmat tudsz ébreszteni partnereidben. Üzletfeleid tájékozódni tudnak arról, hogy milyen termékeket gyártasz, vagy mit szolgáltatsz, milyen minőségi garanciával rendelkezel. Megtudják milyen akcióid vannak, és miért kedvező pont a Te céged választani, hol találnak meg és hogyan érnek el. A megfelelő honlap egyben jó marketing eszköz is.

Nem kérdés, hogy az általunk készített weblap azon túl, hogy megfelel a mindenkori esztétikai és technikai igényeknek mobilbarát, Google-, felhasználó-, és GDPR barát, és hogy a weboldal készítése során elsődlegesen marketing szempontokat veszünk figyelembe, így segítve az értékesítésed.

A munka során tanácsot is adunk azzal kapcsolatban, mit érdemes kiemelni és hogyan, vagy hogyan lenne hasznos bemutatni a termékeket a weboldalon.

Hatékony webáruházak

Minden webáruházat abból a szempontból készítünk, hogy mi az, ami leginkább segíti az értékesítést.

Segítünk a tervezésben, ötleteket adunk a termékek bemutatásával kapcsolatban. Az értékesítési folyamat megértése után segítünk abban, hogy logikusan fel legyenek építve a termékek kategóriái, valamint a termékek megfelelően be legyenek mutatva.

A vásárlási folyamatot teljes mértékben el tudjuk készíteni a termékek, kapcsolódó termékek, kuponok és kedvezmények, szállítás automatizálása, különböző kiszállítási pontok hozzáadása és fizetési módok kialakításával.

Segíteni tudnunk szintén a szükséges jogi dokumentumok elkészítésében és jogi tanácsadásban jártas személy ajánlásával, ami kompletté teszi a webáruházat.

A webshop mindig egy üzlet az interneten, így mi is így kezeljük. Segítünk Neked, hogy sikeres netes üzleted legyen.

Weboldal, amivel biztos célba érsz

Webfejlesztőink marketing szakemberek egyben.
Így weboldalad nem csak szép, de eredményes is lesz.

Árajánlatkérés