Google Ads kereső hirdetés csomag

Google Ads Kereső Hirdetések

Hirdetés kezelési díj: nettó 15.000 Ft./hó

Szöveges hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében az ingyenes találatok felett, amennyiben az Önnek legfontosabb kulcsszavaira indítanak keresést.

> Ajándék 120.000 Ft-os kupon* > 100% minőségi garancia
> Több 100+ elégedett ügyfél​ > Ingyenes weboldal vizsgálat
> 15+ év Google hirdetési tapasztalat > Több 1000+ sikeres kampány

További részletek:

A Google találati listája 2 részből tevődik össze. Az egyik részen csak hirdetések jelenhetnek meg, a másik részen az ingyenes találatok. A fizetett hirdetések mindig az ingyenes találatok fölött helyezkednek el, így jóval nagyobb hatékonyosággal hoznak látogatót az oldalára, mint az ingyenes találatok. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Google hirdetési rendszerének.

A Google hirdetési rendszerének a neve Google Ads. Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően Google Premier Partneri státuszunknak és 12 éves gyakorlatunknak.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhet magának: Hirdetésével olyan internetezőknek jelenhet meg hirdetése, akik épp az Ön termékeit vagy szolgáltatásait keresik. A weboldalán keresztül pedig kapcsolatba léphetnek Önnel!

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: Nem számít, hogy havi 30.000 Ft. vagy 100.000 Ft. hirdetési költség áll rendelkezésére. Kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet!

A megfelelő helyen és időben:  Vevői most is keresik az Ön termékét vagy szolgáltatását a Google rendszerében, napi több 1000 keresést végrehajtva. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a hirdetését választják?

A Google Ads hirdetési árak kétféle díjból tevődnek össze. Az egyik a hirdetési költség, melyet közvetlenül a Google Ads hirdetési rendszerének kell megfizetni, a másik a havi hirdetés kezelési díj, mely a mi díjunk.

Google Ads hirdetési költség:
A Google hirdetési rendszerében, minden egyes látogató után fizetni kell különböző mértékű kattintási árakat. Ezekből a kattintási árakból tevődik össze a havi hirdetési költségÖn határozza meg, hogy mennyit szeretne havonta elkölteni a hirdetési rendszerben, a mi feladatunk -többek között- ennek minőségi keretek között történő felhasználása.

Hirdetés kezelési díj:
Google Ads Kereső hirdetés kezelési díjunk havonta 15.000 Ft.+Áfa. Ezért cserébe vállaljuk, hogy Google Premier Partneri státuszunknak megfelelően minőségi hirdetési szövegeket készítünk. Körültekintően kiválasztjuk a hirdetett kulcsszavakat. Beállítjuk a kampánystratégiátlicitálási stratégiát, a sikerességhez szükséges méréseketHetente írásos jelentést küldünk az eredményekről.

Főbb csomagjaink

Kereső csomag

15.000 FtHavonta (nettó)
  • Google Kereső Hirdetések Kezelése

Komplex csomag

25.000 FtHavonta (nettó)
  • Kereső és Remarketing Hirdetések

Webshop csomag

35.000 FtHavonta (nettó)
  • Teljes WebShop Hirdetési Csomag

Miért válaszd a Pegaton Studiot?

Hirdetési fiók audit

Precíz elemzéssel megállapítjuk, mit kell kijavítani kampányaidban, hogy a fiókod fellőjön az egekbe.

Marketing stratégia

Segítünk megtervezni céged online marketing stratégiáját a speciális marketing térképünkkel.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Facebook hirdetések

Facebook specialistánk a világ legprofibb szakembereitől tanult és szerzett vizsgát.

Analitika elemzés

Tiszta képet szeretnél kapni online jelenlétedről? Tudd meg, mi működik, és mit kell javítani.

Most ingyenes weboldal hatékonysági vizsgálat!


Honlapkészítés árak

Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Árajánlatkérés
honlapkészítés

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült  honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

weboldal készítés
weboldal készítés
Bízd ránk online jelenléted!

Minőségi honlapok

Honlapod az a fórum, ahol ismertté tudod tenni termékeid és szolgáltatásaid, illetve be tudod ezeket mutatni. A felhasználó meg tudja ismertetni, hogy milyen a céged, milyenek a munkatársak, és megfelelő kommunikációval bizalmat tudsz ébreszteni partnereidben. Üzletfeleid tájékozódni tudnak arról, hogy milyen termékeket gyártasz, vagy mit szolgáltatsz, milyen minőségi garanciával rendelkezel. Megtudják milyen akcióid vannak, és miért kedvező pont a Te céged választani, hol találnak meg és hogyan érnek el. A megfelelő honlap egyben jó marketing eszköz is.

Nem kérdés, hogy az általunk készített weblap azon túl, hogy megfelel a mindenkori esztétikai és technikai igényeknek mobilbarát, Google-, felhasználó-, és GDPR barát, és hogy a weboldal készítése során elsődlegesen marketing szempontokat veszünk figyelembe, így segítve az értékesítésed.

A munka során tanácsot is adunk azzal kapcsolatban, mit érdemes kiemelni és hogyan, vagy hogyan lenne hasznos bemutatni a termékeket a weboldalon.

Hatékony webáruházak

Minden webáruházat abból a szempontból készítünk, hogy mi az, ami leginkább segíti az értékesítést.

Segítünk a tervezésben, ötleteket adunk a termékek bemutatásával kapcsolatban. Az értékesítési folyamat megértése után segítünk abban, hogy logikusan fel legyenek építve a termékek kategóriái, valamint a termékek megfelelően be legyenek mutatva.

A vásárlási folyamatot teljes mértékben el tudjuk készíteni a termékek, kapcsolódó termékek, kuponok és kedvezmények, szállítás automatizálása, különböző kiszállítási pontok hozzáadása és fizetési módok kialakításával.

Segíteni tudnunk szintén a szükséges jogi dokumentumok elkészítésében és jogi tanácsadásban jártas személy ajánlásával, ami kompletté teszi a webáruházat.

A webshop mindig egy üzlet az interneten, így mi is így kezeljük. Segítünk Neked, hogy sikeres netes üzleted legyen.

webáruház készítés
Weboldal, amivel biztos célba érsz

Webfejlesztőink marketing szakemberek egyben.
Így weboldalad nem csak szép, de eredményes is lesz.

Árajánlatkérés

Honlapkészítés árak

A weboldal készítés árát a megrendelő által adott adatokból kalkuláljuk ki.

Itt figyelembe vesszük a honlap elkészítésének célját, valamint, hogy hogyan kapcsolódik a honlap az üzlete vagy cége működéséhez.

Tisztázzuk és megértjük az üzleti célt és marketing szempontból is tanácsot adunk, hogy milyen legyen a honlap, hogy leginkább demonstrálja az adott cég arculatát és segítse az értékesítést

 

Részletes információk (gomb)

 

A honlapkészítési ára több tényezőtől függ cégünknél és ezek az alábbiak:

Milyen nagyságrendű honlapot szeretne az illető és honnan indulunk?

 

-Lehet hogy eleve nincs még kész a logó a honlaphoz és szükség van ennek elkészítésére is. Ez esetben egy logó elkészítése attól is függ, hogy betűlogót készítünk-e, vagy rajzosat. Mind a kettő grafikai munka, de nyilvánvalóan a rajzos logó elkészítéséhez több grafikusi órára van szükség. A logó elkészítése minimálisan is 25.000 Ft-tól indul, de nyilván ez is felmehet egy jóval magasabb tartományba, attól függően hány órát kell a grafikusnak dolgoznia.


-Ha céges, profi honlapot szeretne, vagy mint magánvállalkozó beéri egy rövid bemutatkozással, néhány képpel, felsorolva a legfőbb termékeket, illetve szolgáltatásokat egy oldalon. Ez esetben, mivel 1 oldalt kell csak proffin kialakítani, azt akár 75.000 Ft-os áron is el tudjuk készíteni.

Ha több oldalas honlapról van szó (a legtöbb esetben erre van igény), akkor például egy 5-10 oldalas honlap 150.000 Ft körüli összegben van.

(Ezek olyan oldalak általában, mint Kezdőldal, Rólunk/cégismertető, Szolgáltatások, (ha fontosabbak, érdemes részletezni külön oldalakon), Referenciák, Galéria, Kapcsolat stb.)

 

Ezek a honlapok már mobilbarát (reszponzív) módon vannak eleve kialakítva három arculattal, hogy a honlap megfelelően mutasson asztali gépen, laptopon, táblagépen, vagy mobilon és tartalmaznak egy alapvető keresőre optimalizálást (SEO) is.

 

-Mint modern honlap, szeretne-e SSL tanúsítványt – azaz szeretné-e, hogy az legyen kiírva, a Google-ben hogy “biztonságos”. Ezt az újabb honlapoknál már eleve így készítjük el, de van olyan, hogy egy régebbi honlapot kell átalakítani. Itt az is tényező, hogy alapszintű SSL tanúsítványra van-e szükség a weboldalon, vagy magasabb szintűt szeretne, mint például egy bank oldalán. Ha alapszintű SSL elég, akkor az benne van a honlap elkészítésének az árában, azonban magasabb szintű SSL esetén fix IP címre van szükség és tárhely szintű alakításra, aminek éves díja van és minimálisan is 25-30.000 Ft évente.

 

-Lehetséges, hogy katalógus jellegű honlapra van szükség, mert sok terméket szeretnénk közzétenni (pl van egy gázszerelő, aki fel akarja tenni a gázkészülékeket és az alkatrészeket is). Ez esetben célszerű a honlapot egy webáruház motorra elkészíteni, ami jól kezeli a termékek megjelenítését, valamint az ajánlatkérést.

Ha katalógus-jellegű honlapot szeretne valaki, valamint kb 5-10 ismertető oldal kialakítását, akkor kb 200.000 Ft körüli összeg a honlap elkészítésének ára.

 

-A weboldalhoz kapcsolódhatnak egyéb szükséges szoftverek, mint például időpont egyeztető szoftver (pl orvosoknak hasznos lehet), kép feltöltési lehetőséggel ellátott ajánlatkérő, kalkulátor (pl bér kalkulátor), tagsági rész (ahol csak tagok láthatnak tartalmakat), speciális keresők.

Ezeknek a szoftver bonyolultságától függően eléggé eltérő lehet az ára és ezért nehéz lenne pontos árat mondani. Van olyan, ami már 20.000 Ft-os költségbe belefér, de lehet akár több százezer forint is.


Kezdőoldal

Minőségi weboldal készítés több mint 300 referenciával.

Webáruház készítés

Hatékony webáruház készítés, ami valóban értékesíteni fog.

Online marketing

Érj el akár 10x-es megtérülést marketing szolgáltatásainkkal.

Domain regisztráció

Ügyfélkapunkon percek alatt rendelhetsz domain nevet.

Tárhely szolgáltatás

cPanel-es tárhelyeink gyorsak és biztonságosak is egyben.

Online képzések

Videóink azonnal alkalmazható, gyakorlati, érthető tudás adnak.

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.


A DESIGNRUSH.com ajánlásával

A DESIGNRUSH.com elismert és kiemelt minket a Top Web Design Companies in Hungary kategóriában.

260

elkészített honlap

43

elkészített webáruház

450+

elégedett ügyfél

Komplett szolgáltatás egy helyen!

Online marketing

Online marketinggel komolyabban 2016 óta foglalkozunk. Hivatalos Google Partner cég vagyunk, és munkatársaink jó része Google minősítéssel rendelkezik, azaz a Google-nél tett vizsgát.

Elsősorban Google hirdetések valamint Facebook kampányok menedzselésével foglalkozunk. Több mint száz kampányt menedzselünk, és jó pár cég azóta lett piacvezető, mióta velünk dolgozik.

Bővebben
domain regisztráció

Domain regisztráció

Profi domain foglaló rendszerünkben ellenőrizheted, hogy szabad-e a kiválasztott domain. Nemcsak magyar .hu végződésű domain foglalásában, de nemzetközi - pl. .eu, .info, .com vagy más teljesen speciális (pl. .shop végződésű) vagy egy konkrét ország, mint például a környező országok egyikében történő foglalásban is.

Domain foglalást automatikusan is meg tudsz rendelni és Ügyfélkapun keresztül, valamint meg tudod nézni a domainek lejáratát is és kezelni tudod ezeket.

Bővebben

Tárhely szolgáltatás

cPanel szervereink 100% SSD alapúak, villámgyorsak és biztonságosak is egyben. Szervereinken napi biztonsági mentéseket készülnek, a mentések akár 3 hónapra visszamenőleg is elérhetők.

A technikai színvonal fenntartását rendszeres frissítésekkel érjük el. Tárhelycsomagjainkra ingyenes próbalehetőséget biztosítunk, hogy személyesen meggyőződhess a szolgáltatás minőségéről.

Bővebben
honlapkészítés

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Bővebben

Online képzések

Online tréningjeink a mai legmodernebb online képző rendszerre vannak felépítve. Az online tréningek bárki számára érthető videókból és a témához kapcsolódó tesztekből és gyakorlatokból állnak.

Az a célunk, hogy az adott tananyagot teljesen elsajátítsd a legalapvetőbb dolgoktól a profi szintig. Nem teszünk irreális ígéreteket, a tudás elsajátítása a te szorgalmadon is múlik. A tananyag az adott témakörben egymásra épül, és tanulmányozásával azt fogod elérni, hogy egyre többet tudsz, míg profivá nem válsz.

Bővebben
Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés árak

A weboldal készítés árát a megrendelő által adott adatokból kalkuláljuk ki. Itt figyelembe vesszük a honlap elkészítésének célját, valamint, hogy hogyan kapcsolódik a honlap az üzleted vagy céged működéséhez. Tisztázzuk és megértjük az üzleti célt és marketing szempontból is tanácsot adunk, hogy milyen legyen a honlap, hogy leginkább demonstrálja az adott cég arculatát és segítse az értékesítést.

Részletes információk

Online marketing

Lézerprecíz online hirdetések

Online marketing

Az online marketinggel komolyabban 2016 óta foglalkozunk. Hivatalos Google Partner cég vagyunk, és munkatársaink jó része Google minősítéssel rendelkezik, azaz a Google-nél tett vizsgát.

Elsősorban Google hirdetések valamint Facebook kampányok menedzselésével foglalkozunk.

Több mint száz kampányt menedzselünk, és jó pár cég azóta lett piacvezető, mióta velünk dolgozik.

Árajánlatkérés

Online marketing szolgáltatásaink

Hirdetési fiók audit

Precíz elemzéssel megállapítjuk, mit kell kijavítani kampányaidban, hogy a fiókod fellőjön az egekbe.

Marketing stratégia

Segítünk megtervezni céged online marketing stratégiáját a speciális marketing térképünkkel.

Kulcsszókutatás

Megtaláljuk a legsikeresebbnek ígérkező kulcsszavakat már az elején, így nem érhet meglepetés.

Google hirdetések

Ha szeretnéd, hogy Google Ads hirdetésed akár tízszeresen is megtérüljön, jó helyen jársz.

Facebook hirdetések

Facebook specialistánk a világ legprofibb szakembereitől tanult és szerzett vizsgát.

Analitika elemzés

Tiszta képet szeretnél kapni online jelenlétedről? Tudd meg, mi működik, és mit kell javítani.

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

...hogy biztos célba érj!

Online marketing szolgáltatások a célközönségedre szabva.

Keress minket

Online marketing elemzések

Az online marketing elemzéseket több diagnosztikai eszközt használva végezzük.

A Google Ads Kulcsszótervező, valamint a Google Trendek segítségével megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a terméked, szolgáltatásod leginkább jellemzik és a Google keresőjébe beírt szavakkal is összhangban vannak.

Elemezzük weblapod, hogy mennyire keresőbarát, hogy funkcionál és mennyire kész arra, hogy elérd vele azt a célt, amit szeretnél. Szükség esetén lehetőség van arra, hogy videó segítségével lássuk, pontosan mit csinál a látogató.

A Google Analytics segítségével követni tudjuk a keresési kifejezéseket, a felhasználók útvonalát, a kulcsszavakat és hogy honnan jön a forgalom, valamint hol veszik el.

A fentiek alapján már össze tudjuk rakni azt, hogy mik az online marketing tevékenységed erősségei, gyengeségei, valamint hogy mit érdemes csinálni, hogy feljavítsd az online marketinged és elérd a célod.

Árajánlatkérés

Google Ads kampány menedzsment

Közel 10 éve foglalkozunk Google Ads kampányok kezelésével és több éve a Google hivatalos partnerei vagyunk, ami garantálja a minőséget és a szakmai hozzáértést, hiszen a Google folyamatosan felülvizsgálja partnerei munkáját.

Munkánk során először is megértjük marketing céljaid, majd megtervezzük kampányaid, amik szükségesek, hogy elérd a célod. Ennek része a kampányok felépítése, hogy milyen jellegűek legyenek. Szintén megvizsgáljuk a weboldalad, alkalmas-e a célod elérésére, vagy módosítani kell rajta. A módosításokat akár mi is el tudjuk végezni.

Ezután elkészítjük a hirdetéseket, beállítjuk a sikeres kampányhoz szükséges összes dolgot. Ezeket megmutatunk neked, majd ha minden rendben van beindítjuk a kampányokat.

A Google kampány menedzsment folyamatos munka. Része a keresési kifejezések folyamatos követése, a piac vizsgálata, különféle ajánlattétel, hirdetések készítése. Mivel a piac sosem statikus, ezért a munkát is folyamatosan végezni kell.

Árajánlatkérés

Facebook kampány menedzsment

A Facebook kampányok készítése és menedzselése teljesen más gondolkodást igényel, mint a Google Ads kampányoké. Éppen ezért erre teljesen külön szakértőnk van, aki a világ legprofibb Facebook szakembereitől tanult és tett vizsgát és jelentős eredményeket ért el a magyar piacon is.

A Facebook kampány menedzsment során számunkra a legfontosabb dolog a cél tisztázása, és ez alapján készíteni el a Facebook kampányokat.

Itt is megvizsgáljuk a weblapot is hogy mennyire van összhangban a Facebook kampánnyal és elvégezzük, vagy elvégeztetjük a szükséges módosításokat.

A Facebook nagyon jó abban, hogy a különböző közönségeket viselkedésük alapján elkülönítse. Elvégezzük a demográfiai célzást, a földrajzi beállításokat, valamint az ajánlattételt, nyelvet.

Itt többféle képet, videót és hirdetést érdemes hirdetni. Megegyezés alapján ezeket is elkészíthetjük és itt is előbb megmutatjuk Neked és ha rendben van, akkor indítjuk a hirdetési kampányt.

A Facebook kampány menedzsment egy folyamatosan végzett munka, a hirdetéseket folyamatosan meg kell újítani, a piac sem statikus.

Árajánlatkérés

Hirdetési fiók audit

Ha már hirdettél a Google Ads-en, akkor megnézzük, hogy mennyire vannak összhangban a kampányok hirdetési céljaiddal és hogy mit érdemes javítani. Erről készítünk egy összefoglalót, hogy meg tudd Te is érteni mi történt korábban.

Ezután kijavítjuk a talált hibákat és ezt a szakaszt akkor tekintjük befejezettnek, ha a fő statisztikák azt mutatják, hogy egyértelműen pozitív a változás.

Ha pedig már hirdettél a Facebookon, akkor meg tudjuk nézni, milyen stratégiát használtál, milyen képekkel, videókkal (kreatívokkal) dolgoztál, milyen hirdetéseid voltak.

Itt is készítünk egy elemzést, megmutatva Neked, hogy mi volt jól működtetve és mit érdemes javítani.

Ezután kijavítjuk a szükséges dolgokat, a jól működőket pedig kiemeljük, mert tapasztalatunk alapján, a sikeres kampányok megerősítése ugyanolyan fontos, mint a hibák kijavítása.

Árajánlatkérés

Hírlevél kiküldés

Hírlevelek kiküldésével csökkenthetjük a hirdetésekre fordított összeget, valamint megerősíthetjük azok hatékonyságát.
A legtöbb területen van értelme hírlevelek kiküldésének.

Mi kész erre specializálódott rendszerekkel dolgozunk, mint például MailChimp, vagy a magyarok közül pl. Webgalamb.

Többféle hírlevélküldő rendszer van ezen túl, azonban mindenképp érdemes legális és profi rendszert használni erre.

Olyan embereknek lehet ma hírleveleket küldeni, aki feliratkozott egy hírlevél feliratkozásnál például a honlapunkon és elfogadta az ezzel kapcsolatos GDPR (2018-as Adatvédelmi törvény szerint) szabályzatunk.

Ha van legalább pár száz fő a címlistánkon érdemes rendszeresen kiküldeni hírlevelet. Hírlevelek írását többnyire profi szövegíróval jó elkészíteni, aki ennek a szakértője. Szükség esetén tudunk ajánlani ilyet, de többnyire mi a hírlevél szerkesztését és képekkel történő illusztrációját, valamint a kiküldését és a kiküldés felügyeletét vállaljuk.

Árajánlatkérés

Online marketing személyre szólóan

Ha úgy érzed, hogy külön figyelemre és tanácsadásra van szükséged, mi rendelkezésedre állunk. Meghallgatjuk igényeid és megértjük problémáid. Megfelelő stratégiával segítünk a megoldás kidolgozásában.

Keress minket

Honlapkészítés

Bízd ránk online jelenléted

Weboldal készítés

Különösen a mai, elektronikára épülő világban fontos, hogy céged elérhető legyen az interneten, és ez leginkább a megfelelő honlapon keresztül tud megvalósulni.

A weboldal készítése során mindig megbízónk érdekeit tartjuk szem előtt. A legjobb megoldást ajánljuk, ami számára a legtöbb eredményt hozhat a befektetett összeghez képest.

Árajánlatkérés
honlapkészítés

Tökéletes design

A legkidolgozottabb munkát végezzük a honlapodon, hogy az utolsó pixel is a helyére kerüljön.

Mobilbarát kialakítás

Az általunk készített honlapok tökéletesen jelennek meg minden eszközön, mobilon, táblagépen is.

Villámgyors töltődés

Modern, szélsebes honlapot szeretnél? A honlapkészítés során külön figyelmet szentelünk erre.

Könnyű kezelhetőség

Az elkészült  honlap szerkesztése gyerekjáték lesz, ebben számtalan oktatóvideó is segíteni fog.

weboldal készítés
weboldal készítés
Bízd ránk online jelenléted!

Minőségi honlapok

Honlapod az a fórum, ahol ismertté tudod tenni termékeid és szolgáltatásaid, illetve be tudod ezeket mutatni. A felhasználó meg tudja ismertetni, hogy milyen a céged, milyenek a munkatársak, és megfelelő kommunikációval bizalmat tudsz ébreszteni partnereidben. Üzletfeleid tájékozódni tudnak arról, hogy milyen termékeket gyártasz, vagy mit szolgáltatsz, milyen minőségi garanciával rendelkezel. Megtudják milyen akcióid vannak, és miért kedvező pont a Te céged választani, hol találnak meg és hogyan érnek el. A megfelelő honlap egyben jó marketing eszköz is.

Nem kérdés, hogy az általunk készített weblap azon túl, hogy megfelel a mindenkori esztétikai és technikai igényeknek mobilbarát, Google-, felhasználó-, és GDPR barát, és hogy a weboldal készítése során elsődlegesen marketing szempontokat veszünk figyelembe, így segítve az értékesítésed.

A munka során tanácsot is adunk azzal kapcsolatban, mit érdemes kiemelni és hogyan, vagy hogyan lenne hasznos bemutatni a termékeket a weboldalon.

Hatékony webáruházak

Minden webáruházat abból a szempontból készítünk, hogy mi az, ami leginkább segíti az értékesítést.

Segítünk a tervezésben, ötleteket adunk a termékek bemutatásával kapcsolatban. Az értékesítési folyamat megértése után segítünk abban, hogy logikusan fel legyenek építve a termékek kategóriái, valamint a termékek megfelelően be legyenek mutatva.

A vásárlási folyamatot teljes mértékben el tudjuk készíteni a termékek, kapcsolódó termékek, kuponok és kedvezmények, szállítás automatizálása, különböző kiszállítási pontok hozzáadása és fizetési módok kialakításával.

Segíteni tudnunk szintén a szükséges jogi dokumentumok elkészítésében és jogi tanácsadásban jártas személy ajánlásával, ami kompletté teszi a webáruházat.

A webshop mindig egy üzlet az interneten, így mi is így kezeljük. Segítünk Neked, hogy sikeres netes üzleted legyen.

webáruház készítés
Weboldal, amivel biztos célba érsz

Webfejlesztőink marketing szakemberek egyben.
Így weboldalad nem csak szép, de eredményes is lesz.

Árajánlatkérés